Disclaimer

Deze website is eigendom van Hotel Restaurant Auberge l’Entrecôte – Bowill bv

Contactgegevens en Maatschappelijk zetel

Bowill bv (verder Hotel Restaurant Auberge l’Entrecôte genoemd)
Pontstraat 61
B- 9690 Kluisbergen
Telefoon: 0032 (0)55 20 80 69
Email: info@auberge-lentrecote.be
Ondernemingsnummer: B.T.W.- BE 0878 805 152
Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende algemene voorwaarden.

Beperking van aansprakelijkheid

De informatie op de website is van algemene aard. De informatie is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden, en kan dus niet als een persoonlijk, professioneel of juridisch advies aan de gebruiker worden beschouwd.

Hotel Restaurant Auberge l’Entrecôte levert grote inspanningen opdat de ter beschikking gestelde informatie volledig, juist, nauwkeurig en bijgewerkt zou zijn. Ondanks deze inspanningen kunnen onjuistheden zich voordoen in de ter beschikking gestelde informatie. Indien de verstrekte informatie onjuistheden zou bevatten of indien bepaalde informatie op of via de site onbeschikbaar zou zijn, zal Hotel Restaurant Auberge l’Entrecôte de grootst mogelijke inspanning leveren om dit zo snel mogelijk recht te zetten.

Hotel Restaurant Auberge l’Entrecôte kan evenwel niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die ontstaat uit het gebruik van de informatie op deze site.
Indien u onjuistheden zou vaststellen in de informatie die via de site ter beschikking wordt gesteld, kan u de beheerder van de site contacteren.

De inhoud van de site (links inbegrepen) kan te allen tijde zonder aankondiging of kennisgeving aangepast, gewijzigd of aangevuld worden. Hotel Restaurant Auberge l’Entrecôte geeft geen garanties voor de goede werking van de website en kan op geen enkele wijze aansprakelijk gehouden worden voor een slechte werking of tijdelijke (on)beschikbaarheid van de website of voor enige vorm van schade, rechtstreekse of onrechtstreekse, die zou voortvloeien uit de toegang tot of het gebruik van de website.

Hotel Restaurant Auberge l’Entrecôte kan in geen geval tegenover wie dan ook, op directe of indirecte, bijzondere of andere wijze aansprakelijk worden gesteld voor schade te wijten aan het gebruik van deze site of van een andere, inzonderheid als gevolg van links of hyperlinks, met inbegrip, zonder beperking, van alle verliezen, werkonderbrekingen, beschadiging van programma’s of andere gegevens op het computersysteem, van apparatuur, programmatuur of andere van de gebruiker.

De website kan hyperlinks bevatten naar websites of pagina’s van derden, of daar onrechtstreeks naar verwijzen. Het plaatsen van links naar deze websites of pagina’s impliceert op geen enkele wijze een impliciete goedkeuring van de inhoud ervan.

Toepasselijk recht

Het Belgisch recht is van toepassing op deze site. Raadpleging van deze website houdt in dat u zich onderwerpt aan de rechtspraak van de Belgische rechtbanken en dat u aanvaardt om alle gedingen alleen voor die rechtbanken te brengen.

Intellectuele eigendomsrechten

De inhoud van deze site, met inbegrip van de merken, logo’s, tekeningen, data, product- of bedrijfsnamen, teksten, beelden e.d. zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan Hotel Restaurant Auberge l’Entrecôte of rechthoudende derden. Gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

Hartelijk welkom

{

Bekijk de recenties van onze hotelgasten.
Of laat een berichtje na in ons gastenboek.

RESERVEREN

Op reservering bent u van harte welkom in een van onze driesterren gastenkamers. Bezorg ons dan geheel vrijblijvend uw gegevens en wensen. Wij gaan dan samen met u op zoek naar een optimale regeling en een warm en zorgeloos verblijf.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Inchecken mogelijk vanaf 16.30 uur. Uitchecken tot 11.00 uur op de dag van vertrek.

Reserveren is noodzakelijk. Annulering mogelijk tot 1 week van tevoren. Alle informatie over inchecken, annuleren en betalen vind je hier.

Geen huisdieren toegelaten.

 

BELANGRIJK

Gelieve enkel te reserveren via e-mail
Vermeld zeker uw volledige adres en een mobiel telefoonnummer waarop we u kunnen bereiken. Gelieve te vermelden of u een cadeaubon bezit bij het maken van een reservatie. 

Indien u geen arrangement boekt, vragen wij u vriendelijk om uw diner bij ons te reserveren.

Je ontvangt sowieso een bevestiging van uw boeking bij ons.
Enkel bij ontvangst van die bevestiging is uw boeking geslaagd.

Verlof

Wij zijn in verlof van 17 juni t.e.m. 28 juni 2024.

Pontstraat 61
9690 Kluisbergen
Belgium